Laddar...

Dödsbo köpes

Vi köper, städar och tömmer hela hem. Många tycker det är kämpigt att sälja eller förvara möbler och annat – för att inte tala om att sortera för återvinning. Vi hjälper er hela vägen: tömmer, städar, sorterar, och fraktar bort. Kläder och husgeråd som inte går till försäljning skänks till välgörenhet.

Vi köper ALLT (restlager, loppisprylar, möbler, husgeråd, babyutrustning och leksaker), allt FÖRUTOM SKRÄP. Skräp kan vi dock forsla bort, det bjuder vi på i samband med köpet ­– du behöver inte ens tänka på vad som ska slängas eller inte.

Väljer du att sälja dödsboet till oss får du kontant betalning och du slipper oroa dig över vad du skall göra med alla föremål. Vi lånar nyckeln och sköter tömningen av huset eller lägenheten. Om så önskas hjälper vi även till med flytt och städning. Vi garanterar ett noggrant utfört arbete där dina saker får nytt liv och kommer till användning igen. 

Vi köper dödsbon och bohag i hela Skåne. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig, hos oss är du i trygga händer. Ring eller maila oss idag – vi kan ofta redan via telefon, mail och bilder ge dig ett bra bud.

RING OSS
0725523555

SKRIV TILL OSS
info@vtransport.se