Laddar...

Har du inte passande transport, tid eller lust? Tycker du inte om att flytta? Har du inget körkort? Om du svarade ”ja” minst i en av dessa frågor, då räcker det att ha vårt telefonnummer. Vi tar hand om alla dina problem som gäller lasttransportering eller flyttsarbete. Vi är alltid redo att hjälpa dig!

VIKTOR TRANSPORT bjuder på arbete av hög kvalitet som utförs av professionella arbetare. Vigaranterar säkert och snabbt utförda tjänster inte bara i Sverige, men från/till många andra länder. Viska flytta både i Sverige och till EU-länderna. Vi ska lasta in och ut laster, flytta, transportera möbler,verktyg, hushållsapparater eller byggmaterial från din lägenhet, trädgård, byrå, villa, hus eller gårdnär det passar dig. Därför att ditt tidsschema är viktigt för oss och vår arbetskvalitet är viktigt för dig,kan vi utföra våra tjänster när det passar dig. Du slipper att bekymra dig, eftersom vi tar hand omallting. I enlighet med vikt och antal av de saker som ska transporteras kommer vi att erbjuda detbästa fordonet för att spara både din tid och pengar.

VIKTOR TRANSPORT bjuder på engångstjänster för privata personer eller företag. Till och med bjudervi företagen på långtidsavtal. Avtalsanordning garanterar dig ytterligare villkor och erbjudande somunderlättar lasttransporteringen. För dig arbetar vi utan rastdagar!